Wat doen wij

Copyright @ All Rights Reserved

Aannemersbedrijf

M.L. van den Berg b.v.

HOME >>

WAT DOEN WIJ?

Restauratie

 

M.L. van den Berg heeft nog een machinale werkplaats waar we alle oude details van uw ramen, deuren, kozijnen en lijst werken kunnen vernieuwen of herstellen. Dit alles natuurlijk in geheel de oude stijl. Restauratie werk vergt vakmanschap en kennis van materialen en bouwmethodiek door de jaren heen wat wij u kunnen bieden door onze jarenlange ervaring. Uw woning in stijl herstellen / restaurenen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud

 

Alle woongebouwen en kantoorgebouwen hebben „dagelijks” onderhoud nodig. Hierbij moet u denken aan kleine reparaties aan bijvoorbeeld ramen deuren en kozijnen maar ook tegelwerk in keuken en badkamer, metsel- en voegwerkherstel, reparatie aan daken en goten ed. Wij doen deze werkzaamheden voor zowel woningbouwcoorporaties, vastgoedbedrijven en particulieren.

Verbouwing

 

Als onderhoud niet meer afdoende is of al het gewoon tijd is voor wat nieuws, is het renoveren een optie. Het vernieuwen van uw badkamer, keuken, het vervangen van uw daken ( zowel platte bitumineuze als pannendaken), plaatsen van isolerende beglazing, het vervangen van ramen, deuren en kozijen, maar ook uw nieuwe woning geheel renoveren aan zowel de binnen- als de buitenzijde behoort tot de mogelijkheden.

ADRES:

Paxlaan 61a,

2613 GC, Delft

Telefoon:: 015 – 2120722

Email: info@mlvandenberg.nl

:

B.T.W. nr. NL.00.5290764.B.01

Kvk Haaglanden nr. 27.22047